Over A1 Car Cleaning

“IN 2007 HEB IK VAN MIJN PASSIE VOOR POETSEN MIJN BEROEP GEMAAKT!

Hoe is A1 Car Cleaning ontstaan?

“Het begon allemaal medio 2006 met de aanschaf van mijn absolute droomauto…..een schitterende Alfa Romeo 164 3.0V6 met een betoverende zwarte lak. Maar tot mijn teleurstelling ontdekte ik al snel dat de lak vol zat met vervelende krasjes, waardoor hij eerder grijs leek dan het diepzwart waar ik van droomde.”

“Vastbesloten om mijn auto in absolute topconditie te krijgen, bracht ik hem naar een plaatselijk ‘autopoetsbedrijf’. Helaas, na een paar regenbuien waren de krasjes weer terug!
Het bleek dat de lak slechts tijdelijk was verbeterd met een verhullend middel, in plaats van dat de krasjes echt waren verwijderd.”

“Ik dacht: ‘Dit kan beter!’ Vol enthousiasme dook ik het internet op, op zoek naar de nieuwste en beste poetsproducten en technieken. Met deze kennis ging ik aan de slag. Het resultaat was ronduit verbluffend: een supersmooth lakoppervlak, een diep wet-look effect en een reflectie die gewoonweg fantastisch was. Niet lang daarna vroegen mijn buren me of ik hun auto ook niet zo prachtig kon laten stralen!”

Van hobby naar beroep

“A1 Car Cleaning is ontstaan uit mijn passie voor perfectionisme en mijn streven naar vakmanschap. 

De basis werd gelegd met het volgen van boeiende workshops en trainingen, met de nadruk op machinaal polijsten en krasverwijdering. Hierna begon al snel het balletje te rollen, waardoor mijn agenda zich steeds verder vulde. 

Wat ooit begon als een poetshobby, groeide uit tot mijn fulltime beroep, en zo zag A1 Car Cleaning in medio 2007 het levenslicht als eenmanszaak. Tot op de dag van vandaag ben ik de drijvende kracht achter het bedrijf, wat betekent dat ik persoonlijk elke auto onder handen neem. 

29 Google reviews 5.0 sterren
5/5