Glascoating lakverzegeling

Geef met geavanceerde glascoating uw auto, motor, camper, caravan of zelfs e-bike de ultieme bescherming en een verbluffende uitstraling. Deze coatings zijn geschikt om elk voertuig mee te behandelen, gloednieuw zowel als gebruikt. 

Voor elke auto geschikt

Geef uw auto de aandacht die het verdient en geniet van de duurzame glans en bescherming van Matrix Ceramic Coatings. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek de transformatie van uw voertuig! De coatings kunnen worden aangebracht op zowel lak, ppf (paint protection film), wrapfolie (ook matte),  kunststoffen, glas en velgen.

Bij een gloednieuwe auto, inclusief velgen, nemen we 1 tot 2 dagen de tijd om de Matrix Ceramic Coatings aan te brengen. Deze tijdsperiode varieert afhankelijk van de grootte van uw auto en de noodzakelijke voorbehandeling van de lak. Zelfs bij nieuwe autolak is een juiste voorbereiding essentieel voor optimale resultaten

Voor gebruikte auto’s streven we naar perfectie, wat resulteert in een behandeling van de lak en velgen met Matrix Ceramic glascoating in gemiddeld 2 tot 3 dagen. De benodigde tijd hangt voornamelijk af van de huidige staat van de lak. We besteden extra aandacht aan een grondige reiniging en intensief polijsten van de lak om aanwezige (was)krasjes te verwijderen.

Vragen of een afspraak maken?

Matrix Ceramics

Matrix Ceramics staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze coatings zijn in eigen huis ontwikkeld door de grootste fabrikant en leverancier van autoreinigingsproducten in Engeland en Ierland. Dus geen rebranded flesje uit Azië.

Ontdek de ultieme lakbescherming met Matrix Ceramic Coatings! Onze geavanceerde formules, waaronder Matrix Black, bieden een ongeëvenaarde glans en tot 6 jaar lang duurzame bescherming.

Matrix Black en Matrix Blue

Matrix Black is de meest duurzame coating tot maar liefst 6 jaar. De coating maakt de lak extreem glad waardoor vuil nauwelijks hecht en een wasbeurt weinig werk is. De hardheid van 9H en een pH-bestendigheid van 3-12 maakt deze coating extreem duurzaam.

Matrix Blue is een 3 jaars coating. Door de samenstelling verdiept het de kleur en door het gladde oppervlak zal de lak eenvoudig te reinigen zijn.

Lak blijft schoner met Matrix

Ervaar de voordelen van een extreem gladde en glasheldere laag die zich ‘permanent’ hecht aan de lak. Met deze geavanceerde coating is regelmatig een simpele wasbeurt voldoende; meer onderhoud is niet nodig. De coating voorkomt effectief dat vervuiling zich aan de lak hecht, waardoor je auto langer schoon en glanzend blijft.

Velgen en remklauwen behandelen

Velgen en remklauwen kunnen ook worden behandeld met een Matrix Ceramics coating zodat schoonmaken veel minder tijd kost (minder aanhechting van vuil). 

Of het nu gaat om een gloednieuwe auto of een gebruikte wagen, de behandelingstijd varieert afhankelijk van de grootte en de voorbehandeling van de lak. 

Transformeer vandaag nog de uitstraling en bescherming van je voertuig met Matrix Ceramic Coatings!

Onderhouden van Matrix Coating

Om de maximale levensduur en prestaties van de coating te behouden, heeft de voorkeur om de behandelde auto handmatig te wassen met een pH-neutrale autoshampoo. Op deze manier blijft de coating optimaal in stand en behoudt het zijn beschermende eigenschappen.

Belangrijk om te weten is dat de glascoating niet te verwijderen is door regulier autowassen. Alleen door het polijsten van de lak kan de coating worden verwijderd. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzame bescherming die bestand is tegen dagelijkse uitdagingen.

Met een Matrix coating is je voertuig langdurig en effectief beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf, zoals zure regen, UV-straling, boomsappen, insecten en straatvuil

Glascoating voor jarenlang gemakkelijk reinigen en ultieme bescherming.
Geschikt voor je auto, motor, camper, caravan en zelfs e-bike.

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Vul dan de gegevens in en wij nemen op de opgegeven datum en tijdstip contact met je op.