het polijsten van lak is vakkundig en secuur werk | A1 Car Cleaning

Lak polijsten

Door zorgvuldig en deskundig polijsten krijgt de autolak een stralende en diepe glans, waardoor je auto er weer als nieuw uit zal zien.
Het is daarom belangrijk om het polijstproces met de grootste zorg uit te voeren, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Paint Correction is de ultieme inspanning voor een indrukwekkend polijstresultaat en een maximaal visueel effect.

Deze intensieve polijstbehandeling streeft naar het optimale, waarbij we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk waskrasjes te elimineren en de doffe lak in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

De behandeling omvat verschillende stappen, gaande van zeer krachtig tot superfijn, om ervoor te zorgen dat de lak op alle niveaus grondig wordt behandeld.

Kies voor Paint Correction en geef jouw auto de ultieme opfrisbeurt met een verbluffende, vernieuwde uitstraling.

Geef uw auto vernieuwde glans met Polish+Protect behandeling

Polish+Protect is perfect voor een auto met minimale waskrassen en swirls of als onderhoudsbehandeling van een eerder door ons gedetailde auto.

Kies deze behandeling ter voorbereiding op de verkoop van jouw auto en overweeg deze te combineren met een grondige interieurreiniging voor een algehele verbetering en snellere verkoop van het voertuig. 

Kies Polish+Protect voor vernieuwde glans en merk het zichtbare verschil in de eliminatie van spinnenwebkrassen. Het resultaat is een verbluffende transformatie van de autolak.

Geef je auto na de grondige polijstbehandleing de beste bescherming van de lak: een glascoating!
Een glascoating zorgt niet alleen voor een jarenlange, stralende glans, maar de zeer gladde lak maakt het reinigen van je auto ook nog eens een stuk gemakkelijker. Meer informatie over deze coating vind je op onze glascoating lakverzegeling pagina.

Door de lak te polijsten kunnen wij de waskrasjes cq. swirls verwijderen en ontstaat een diepe glans en reflectie.  Hiervoor werken wij met diverse behandelingen.

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Vul dan de gegevens in en wij nemen op de opgegeven datum en tijdstip contact met je op.