cabriodak zeer vuil en schoon |A1 Car Cleaning

Cabriodak reinigen en impregneren

Ons advies is om minstens 1 keer per jaar een stoffen cabriodak (soft top) te laten reinigen en impregneren. Dit is een service die bij ons het gehele jaar door beschikbaar is.

Cabriodak jaarlijks reinigen en impregneren

Met jaarlijks reinigen en impregneren van de cabriokap wordt niet alleen de levensduur van de cabriokap verlengd, maar wordt ook de algehele uitstraling behouden, wat resulteert in een langdurig frisse en goed verzorgde look van uw cabrio.

Zeker bij een cabrio die altijd buiten ‘slaapt’ verlengt goed onderhoud de levensduur en omdat vervanging enkele duizenden euro’s kost is het heel verstandig om jaarlijks het dak te laten reinigen en impregneren.

Vanaf 195 euro inclusief btw verzorgen wij de jaarlijkse reiniging en impregnering van een cabriokap met normale vervuiling.

sterk vervuilde cabriodak met veek groene aanslag en mos | A1 Car Cleaning
vuil cabriodak reinigen en impregneren | A1 Car Cleaning

Zeer vuil cabriodak reinigen

Bij ernstig vervuilde cabriokappen, , met veel groene algen en soms zelfs meerdere soorten korstmossen zichtbaar zijn, nemen we een volledige dag de tijd met een indrukwekkend eindresultaat.

Het is geen kwestie van simpelweg wat reiniger opsprayen, borstelen en afspoelen; wij hanteren een grondige aanpak om ervoor te zorgen dat de  cabriokap erweer als nieuw uitziet.
Na de grondige reiniging van het cabriodak wasssen we tevens de volledige auto.

De grootte van een cabriodak en de mate van vervuiling zijn van invloed op de benodigde tijd en producten. Kom langs voor een prijsopgave of stuur via whatsapp een paar foto’s.

Kies voor de expertise van A1 Car Cleaning om uw cabriodak in topconditie te houden, ongeacht de mate van vervuiling.

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Vul dan de gegevens in en wij nemen op de opgegeven datum en tijdstip contact met je op.