interieurreiniging maserati | a1 car cleaning

Reiniging autointerieur bekleding en leder

De reiniging van autointerieur, bekleding en leer bij ons is geen kwestie van ‘uurtje werk’. Onze aanpak is grondig en toegewijd, met aandacht voor elk detail.

Interieurreiniging

Interieurreiniging bij ons is meer dan een eenvoudige klus. Het schoonmaken van een auto-interieur en autobekleding vereist nauwgezetheid vanwege de talloze vakjes, randjes en kiertjes die extra aandacht vragen. En omdat we het graag goed en grondig willen doen!

Onze interieurreiniging omvat een uitgebreide aanpak. We beginnen met een grondige stofzuigbeurt van het gehele interieur, inclusief autobekleding en de bagageruimte/kofferbak. Alle interieurdelen, zoals de deurpanelen, middenconsole en het dashboard, worden zorgvuldig schoongemaakt, zelfs onder de opklapbare achterbank. De losse vloermatten worden zandvrij geblazen met een perslucht-reinigingspistool. Natuurlijk worden ook de ruiten niet overgeslagen en grondig gereinigd.

Kortom, onze interieurreiniging is een gedetailleerde en toegewijde service die ervoor zorgt dat elk hoekje en elk oppervlak van het interieur fris, schoon en in optimale staat verkeert.

Bekleding reinigen (stof)

De voorstoelen en de achterbank ondergaan een reinigingsbehandeling met sproeiextractie. Deze methode spoelt en zuigt vervuiling effectief uit de stoffen bekleding, waardoor een diepe en grondige reiniging wordt bereikt. Dit proces staat ook bekend als ‘shamporellen’, waarbij de bekleding intensief wordt gereinigd en vernieuwd.

Met de sproeiextractietechniek kunnen we diep doordringen in de vezels van de stoffen bekleding, waar vuil en vlekken zich kunnen ophopen. Door de krachtige reiniging worden deze onzuiverheden effectief verwijderd, waardoor de bekleding niet alleen schoon is, maar ook fris ruikt en er als nieuw uitziet.

Kortom, onze bekleding reiniging met sproeiextractie is een beproefde methode om stoffen bekleding grondig te verfrissen en in optimale conditie te houden

Leder reinigen en conditioneren (leer)

Bij het reinigen en conditioneren van leer hanteren wij een specialistisch schoonmaakproduct dat grondig, maar tegelijkertijd veilig, zijn werk doet. Huishoudschoonmaakmiddelen zijn absoluut niet geschikt voor het reinigen van leer, omdat ze leer onherstelbaar kunnen beschadigen.

Na de reiniging ondergaat het leer een behandeling met een siliconenvrije leerconditioner. Hierdoor voelt het leer niet vet aan en vertoont het geen glans of gladheid. De resultaten van het verschil tussen vuil en schoongemaakt leer zijn vaak opvallend goed zichtbaar, zoals te zien is op foto’s!

Onze zorgvuldige aanpak zorgt niet alleen voor een grondige reiniging van het leer, maar ook voor het behoud van de natuurlijke uitstraling en textuur van het materiaal. Kies voor onze expertise om het beste uit je lederen interieur te halen.

Alle prijzen zijn richtprijzen inclusief 21% b.t.w.
De prijs is afhankelijk van type auto, staat van de lak en/of vervuiling van het interieur. 
Advies welke behandeling voor jouw auto geschikt is? Bel ons of kom eens langs. 
Bij klassiekers, youngtimers en exclusieve auto’s werken wij uitsluitend met een behandeling op maat.

Onze interieurreiniging is meer dan een eenvoudige klus …

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Vul dan de gegevens in en wij nemen op de opgegeven datum en tijdstip contact met je op.