Polijsten lak, porsche panamera | A1 Car Cleaning

Full Detailing

Een meerdaagse behandeling waarin wij de lak, de wielen en het volledige interieur aanpakken naar een meer dan nieuwstaat.

Auto reinigen en polijsten lak

Na onze A1 Full Detail behandeling is het zonder twijfel dat je auto er beter uitziet dan toen hij nieuw was. 
Het is een waardevolle investering in het behoud van de kwaliteit en uitstraling van uw auto. Het begint met een grondige reiniging van de auto. Alle vuil, hars, teer en vliegroest wordt met specifieke reinigers verwijderd. Daarna wordt de lak in meerdere stappen gepolijst voor optimale glans.

Lak behandelen met glascoating

Deze behandeling overstijgt volledig een snelle ‘showroomklaar’ poetsbeurt.
We zetten ons in om de lak, de wielen en het volledige interieur grondig aan te pakken. De gepolijste lak optimaal beschermen door het aanbrengen van een glascoating is onderdeel van deze behandeling.
Voor onze Full Detail-behandeling reserveren we twee tot drie dagen, afhankelijk van het formaat en de staat van de auto

Oog voor detail

Onze toewijding aan perfectie en detail komt tot uiting in elke fase van de behandeling.
De extra tijd en aandacht die we aan elk detail besteden, resulteren in een voertuig dat niet alleen opvalt door zijn uiterlijke pracht, maar ook geniet van langdurige bescherming. 

ons full detailing stappen plan

auto wassen

Na het spoelen met hoge druk, wassen we zorgvuldig met de hand.. Om te drogen, gebruiken we alleen de zachtste microvezeldoeken en warme lucht.

lak reinigen

Vastzittende vervuiling, zoals teer, hars en zelfs hardnekkige ijzerslag, wordt grondig verwijderd om het oppervlak klaar te maken voor het polijsten

lak polijsten

De lak wordt in meerdere stappen gepolijst, met verschillende methoden en materialen, afhankelijk van het type lak en de staat van het oppervlak.

Glascoating

De beste bescherming is een glascoating en geeft tot wel acht jaar jaar lakbescherming. Het maakt de lak minder gevoelig voor waskrasjes en is bijzonder sterk water en vuilafstotend. De auto blijft door de glascoating ook langer schoon en is veel gemakkelijker te reinigen. Er is keuze uit meerdere coatings die onderling verschillen in duurzaamheid

Velgen

De lichtmetalen velgen worden gedemonteerd en gereinigd met diverse borstels en reinigers. De velgen en remklauwen worden vervolgens behandeld met coating, en met het juiste aanhaalmoment weer terug gemonteerd.

Interieur

Grondig stofzuigen en reinigen van deurpanelen en dashboard. Alle kunststoffen worden behandeld met een siliconenvrije en niet-glimmende dressing voor een 'als nieuw' uitstraling. De ruiten worden tot slot streeploos gereinigd. Stoffen bekleding van voorstoelen en achterbank reinigen. Een lederen interieurzullen we reinigen en condioneren. Een ozonbehandeling is dan het advies om de hinderlijke geur te neutraliseren.

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Vul dan de gegevens in en wij nemen op de opgegeven datum en tijdstip contact met je op.