Onze diensten

handmatig autowassen, lak polijsten, glascoating, ppf (paint protection film), interieur en lederreiniging

Contact

Detailing met oog voor detail

Sinds 2007 tonen wij met onze lak- en interieurbehandelingen aan dat autodetailing verder gaat dan simpelweg even snel een auto poetsen.

Dit onderscheidt zich door onze unieke werkwijze, het gebruik van hoogwaardige producten, en de onberispelijke staat waarin de auto wordt afgeleverd. In tegenstelling tot standaardbehandelingen, streven wij naar maatwerk. Vooraf bespreken we welke werkzaamheden nodig zijn om het gewenste en beste resultaat te bereiken, en we geven duidelijk inzicht in de bijbehorende kosten. 

 • handmatig autowassen
 • drogen met warme lucht
 • grondig reinigen velgen
 • lak polijsten in meerdere stappen
 • glascoating lakverzegeling
 • PPF (paint protection film)
 • interieur reinigen
 • leder conditioneren en herkleuren
 • koplampen polijsten / helder maken
 • cabriodak reinigen en impregneren

Lak polijsten PAINT CORRECTION

glansherstel of intensief polijsten

De lak van je auto ondergaat een glansherstellende polijstbehandeling, waarmee lichte waskrasjes (swirls) worden geëlimineerd en diepere krassen aanzienlijk verminderd worden in zichtbaarheid. Om het optimale resultaat te bereiken, hanteren we een gedetailleerd stappenplan voor het polijsten van de lak. In het geval van een doffe lak of wanneer er veel waskrasjes aanwezig zijn, gaan we zelfs een stap verder met wat bekend staat als ‘paint correction’.

Bij paint correction wordt de lak in verschillende stappen en met specifieke polijstmiddelen behandeld om niet alleen de oppervlakkige oneffenheden, maar ook de diepere imperfecties te corrigeren. Dit zorgt voor een lak die niet alleen glanst, maar ook een vernieuwde en onberispelijke uitstraling heeft. Bij A1 Car Cleaning zetten we ons in voor het bereiken van het beste resultaat voor de lak van je auto, ongeacht de mate van imperfecties.

 • herstellen van glans
 • verwijderen van swirls en krasjes
 • polijsten in meerdere stappen
 • van krachtig tot superfijn
 • meerdere polijstmachines
 • diverse polijstpasta’s
 • diverse polijstpads
 • glascoating lakverzegeling
 • PPF (paint protection film)
 • sealant-wax
Full detailing

Bij de Full Detailing behandeling volgen we een doordacht stappenplan, waarbij we de gehele buitenkant, de wielen en het volledige interieur grondig aanpakken. Deze behandeling onderscheidt zich aanzienlijk van een snelle ‘showroomklaar’ poetsbeurt.

Onze Full Detail-behandeling vergt daarom minimaal twee dagen. Indien de lak wordt behandeld met glascoating, breidt dit de behandeling nog eens met minstens een extra dag uit. Dit levert de meest duurzame lakbescherming op die beschikbaar is. De extra tijd en aandacht die we aan elke stap besteden, resulteren in een voertuig dat niet alleen opvalt door zijn uiterlijke pracht maar ook geniet van een langdurige bescherming. Dit is een waardevolle investering in het behoud van de kwaliteit en uitstraling van uw auto.

glascoating - lakverzegeling - ppf

Door lak met glascoating te behandelen ontstaat een zeer gladde en glasheldere laag. Regelmatig een simpele handmatige wasbeurt is genoeg, want aan de coating kan vervuiling nauwelijks hechten.
A1 Car Cleaning heeft bewust besloten om verschillende varianten glascoating aan te bieden. Op deze manier kunnen we advies op maat geven, waarbij we rekening houden met zowel het budget als de specifieke wensen van de klant, om de optimale lakbescherming te bieden. Wij vertellen je graag meer over de eigenschappen en duurzaamheid.

Wil je de allerbeste lakbescherming voor jouw auto? Dan is er de combinatie van PPF (paint protection film) plus glascoating. De lak wordt dan beschermd met de transparante ppf-folie tegen o.a. steenslag en krasjes en op deze folie brengen we nog een glascoating aan. 

 • de beste keuze voor een daily driver
 • de diepste glans op een specifieke lakkleur
 • voor nieuwe én gebruikte auto’s
 • ppf (paint protection film) 

paint protection film (ppf)

Paint Protection Film (PPF) beschermt de lak en koplampen tegen beschadigingen zoals steenslag en krasjes. PPF is helder transparant en valt na montage niet tot nauwelijks op.
De originele lakkleur blijft zichtbaar maar er bestaat ook matte ppf om de lak te transformeren van glanzend naar mat. Ook hoogglans interieurdelen kunnen voorzien worden van PPF tegen krasjes/gebruikssporen. Onze folie komt met 10 jaar fabrieksgarantie en zal niet verkleuren of vergelen.

Cabriodak reinigen en impregneren

Goed onderhoud van de cabrio-softtop verlengt de levensduur, zeker bij een cabrio die altijd buiten ‘slaapt’, daarom is ons advies om minimaal één keer per jaar een professionele reiniging en impregnering van het stoffen cabriodak te laten uitvoeren. Deze dienst kan bij A1 Car Cleaning het gehele jaar door .

Voor een bedrag vanaf 195 euro, inclusief btw (voor een kleine cabriokap met normale vervuiling), verzorgen wij zowel de reiniging als impregnatie van uw cabriokap. Na de cabriodakbehandeling wordt de hele auto gewassen.

Informeer ook naar gecombineerde tarieven voor een poetsbeurt en interieurreiniging. Het is onze passie om jouw cabrio in optimale conditie te houden.

reinigen auto interieur, autobekleding en leder conditioneren

Even snel stofzuigen en met een vochtige doek het dashboard afnemen…. dat noemt A1 Car Cleaning geen ‘interieurreiniging’. Voor ons betekent interieurreiniging een zorgvuldig proces waarbij we verder gaan dan oppervlakkig poetsen. Het reinigen van een auto-interieur en bekleding is namelijk een minutieus werk. Dit komt door de talloze vakjes, randjes en kiertjes die extra aandacht vereisen. Waarom?
Omdat we ernaar streven om het niet alleen goed, maar ook grondig te doen! Bij A1 Car Cleaning zijn we toegewijd aan het leveren van een interieur dat niet alleen schoon is, maar ook fris en tot in de kleinste details verzorgd.
Ontdek het verschil met onze gepassioneerde aanpak voor een onberispelijk autointerieur.

Ozonbehandeling Geurverwijdering

Hebt u een auto waarin is gerookt of met een hondenlucht?
Een luchtverfrisser biedt slechts tijdelijke verlichting van deze onaangename geuren.

Wij gaan een stap verder: we reinigen eerst het interieur en de autobekleding tot in de kleinste details, om de wortel van de nare geur effectief te verwijderen. En als kers op de taart bieden wij een ozonbehandeling aan om hardnekkige geuren, zoals rooklucht en hondengeur, volledig te elimineren.

Dus, waarom genoegen nemen met tijdelijke oplossingen als u kunt kiezen voor een diepgaande aanpak? Contacteer A1 Car Cleaning voor een grondige reiniging van uw autointerieur, gecombineerd met een verfrissende ozonbehandeling. Laat uw auto weer ruiken als nieuw!

koplampen polijsten

A1 Car Cleaning kan doffe koplampen weer compleet helder maken.
Dit wordt bereikt door deskundig de verweerde laag van de koplamp te schuren en te polijsten, zonder dat de koplampen gedemonteerd hoeven te worden.
Als laatste stap brengen we altijd een speciale koplamp-coating aan. Zonder deze coating zal de koplamp binnen enkele maanden weer opnieuw doffer worden.
Als extra kunnen we de koplampen ook voorzien van PPF (paint protection film) zodat beschadigingen door oa. steenslag wordt voorkomen.