Youngtimer of oldtimer laten poetsen

A1 Car Cleaning heeft veel ervaring met autopoetsen en detailen van youngtimers, oldtimers en klassiekers bijv. Porsche, Jaguar xk, Citroen ds en Ford mustang


Onze detail-behandeling brengt uw auto in een onvoorstelbaar fraaie conditie. Het zijn geen standaardpoetsklusjes. Voor elke oldtimer en youngtimer stellen we in overleg met de eigenaar een detailbehandeling op.

 

Door A1 Car Cleaning wordt zeer behoedzaam aan iedere auto gewerkt. Zeker bij een klassieker/oldtimer en youngtimer.

De lak is van een heel ander type als de lak van moderne auto's. De lakdikte wordt voor het polijsten (lakcorrectie) en poetsen altijd uitvoerig met speciale apparatuur gemeten. Niet onbelangrijk want zo'n lak kan kwetsbaar zijn bij een ondeskundige behandeling. Zeer vaak wordt er aan auto's gewerkt met nog originele fabriekslak van tientallen jaren oud. De lakdikte is altijd de beperkende factor. Zeker in het geval bij het polijsten van diepere krasjes.

 

Chromen onderdelen zoals bumpers en spiegels treft men niet meer aan op moderne auto's. Met speciale producten worden deze gereinigd en beschermd.

 

De 'nieuwe' glanzende lak wil je voor jaren behouden. Het liefst met minimale inspanning. Daarom worden veel van deze auto's voorzien van lakverzegeling met IGL Glasscoating of behandeld met de exclusieve detailingproducten van Polishangel.

Wij geven u graag vrijblijvend advies over onze deze producten.

 

Op de foto's enkele door ons gepoetste en gedetailde youngtimer / klassieker / oldtimer zoals Volvo 164, Porsche, Ford Mustang, Citroën DS en Jaguar XK.