Hoe is A1 Car Cleaning ontstaan?

"Van een poetshobby heb ik na enige tijd mijn beroep gemaakt"


Alfa 164 3.0 V6 super, pianozwarte lak
Alfa 164 3.0 V6 super, pianozwarte lak

"De aanleiding was de aankoop mijn droomauto: een Alfa Romeo 164 3.0V6 met zwarte lak. Helaas had de lak heel veel fijne krasjes en leek eerder grijs dan 'diep'zwart.

Daarom bracht ik de auto bij een ‘autopoetsbedrijf’ in de buurt. Maar na een paar regenbuien kwamen de krasjes terug. Ik ontdekte toen dat de lak gepoetst was met een maskerend middel. De krasjes waren helemaal niet echt verwijderd maar slechts tijdelijk verborgen."

"Dat kon beter, was ik van mening. Op internet las ik over de nieuwste poetsproducten en technieken en daarmee ging ik aan de slag. Het resultaat was ongekend: supergladde lak, een diepe wet-look en een fantastische reflectie. Al snel kwam van de buren de vraag of ik hun auto ook niet zo mooi kon poetsen"

 

"Door het volgen van workshops en trainingen in o.a. machinaal polijsten en krasverwijdering ging het balletje rollen en werd het langzaam steeds drukker. Van de poetshobby heb ik na enige tijd mijn beroep gemaakt en is medio 2007 A1 Car Cleaning opgericht als eenmanszaak. Dat is het tot op de dag van vandaag. Ik ben dus de enige persoon die aan uw auto werkt."

 

"Mijn klantenkring bestaat vrijwel geheel uit particuliere autobezitters. Velen laten hun auto('s) jaarlijks door mij onderhouden. Sinds 2007 zijn er vele, vele honderden auto's uit heel Nederland en zelfs uit België, Duitsland en Zwitserland door behandeld. De enthousiaste reacties van klanten zoals 'de auto lijkt wel nieuw', 'wat een glans' en 'de lak lijkt wel nat' zijn nog steeds leuk om te horen."

"Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe producten en technieken. Mijn eigen auto is vaak testobject voor deze producten om eerst zelf te bepalen of beloftes van de fabrikant worden waargemaakt. Er wordt door mij een eigen selectie producten gebruikt van merken zoals Polishangel, Labocosmetica, Brila en Carpro om er een paar te noemen"

 

Ik hoop u snel als klant te mogen begroeten!

 

Harold Visser (eigenaar A1 Car Cleaning)