Cabriokap reinigen en impregneren

Schoonmaken cabriokap van groene aanslag / vervuiling en impregneren

vanaf € 175 incl. btw


Het schoonmaken en impregneren van een cabriokap doen wij vanaf 175 euro incl. btw. De hoeveelheid vuil en grootte van het dak bepalend is voor de prijs.

Wij adviseren om een cabriokap minimaal 1x per jaar schoon te maken en impregneren. Dit is belangrijk bij een cabrio die altijd buiten 'slaapt'.  Een cabriokap goed onderhouden verlengt de levensduur van de softtop. De stof van een cabriokap wordt met schoonmaken en impregneren goed beschermd en zal groene aanslag en vervuiling langdurig geen kans krijgen te hechten aan de stof.

 

Bij deze schoonmaakbeurt van de cabriokap wassen we ook de complete auto. (vraag naar de combinatieprijs voor een complete poetsbeurt).

A1 Car Cleaning werken bij het schoonmaken van een cabriokap uitsluitend met producten die zijn ontwikkeld voor cabriodaken en windschermen op boten. Deze producten zijn grondig  getest en veilig voor elke soort softtop / cabriostof.

Door ons wordt nooit groene zeep gebruikt. Het is een milde reiniger maar het laat een vettig laagje achter. Op dat laagje hecht de impregnering niet dus wordt het dak snel opnieuw groen van alg en vuil.

 

 

Wist u dat door geen of verkeerd onderhoud verreweg de meeste cabriodaken vervangen moeten worden en niet vanwege schade of vandalisme? Door verkeerd of helemaal géén onderhoud gaat het dak van uw cabrio snel achteruit en kan de levensduur zelfs gehalveerd worden. Regelmatig onderhoud is belangrijk want een cabriokap vervangen kost al snel 1000 tot wel 1500 euro.

Prijs is afhankelijk van vervuiling en grootte van het dak. 

zeer vuile cabriokap met erg veel groene aanslag en mos (cabriokap vuil - schoonmaken - reinigen - impregneren) | A1 Car Cleaning
Een zwaar vervuilde cabriokap met bijzonder veel groene aanslag en alg | A1 Car Cleaning