New Car Detailing / nieuwe auto detailen

Uw nieuwe auto laten detailen? Is dat nodig?


Een nieuw auto is niet met een simpele was en poetsbeurt schoon te maken.

Door vaak ondeskundige behandelingen heeft de autolak daarom al bij afleverbeurt zeer vaak lichte krasjes, een matige reflectie en zelfs polijstbanen door foutieve poetstechniek (zoals op de foto te zien is)

 

A1 Car Cleaning komt dit soort lak-problemen zeer regelmatig tegen, en bij auto's in íedere prijsklasse van laag tot hoog.

 

Wist u dat nieuwe auto's vrijwel altijd onbeschermd de fabriek verlaten en staan daarna soms weken tot enkele maanden in weer en wind buiten?

Ook tijdens het transport met de trein of vrachtwagen wordt de lak nog eens extra blootgesteld aan allerlei vervuiling.

 

Ondanks soms zeer hoge 'afleverkosten' is de 'was en poetsbeurt' veelal het enige wat er aan de auto gedaan wordt.

 


 

U zult 100% zeker verschil zien na onze New Car Detail

A1 Car cleaning is niet voor niets de specialist in autodetailing

U hebt een nieuwe auto...

na onze behandeling met glascoating is de auto voor jarenlang beschermd

Wij wassen uw auto met o.a. een sterk reinigende foam en shampoo. Ook verwijderen we eventuele lijmresten van transportbescherming.

 

Vooral auto's die via de trein vervoerd worden zijn vaak bedekt met vervuiling en vliegroest. Met name op witte en licht gekleurde lak zijn soms bruin-oranje vlekjes te zien. Op donkere lak valt dit niet op maar zit er uiteraard wel.
Dit is vliegroest (fijne metaaldeeltjes) en is met alleen wassen niet te verwijderen. Dit soort vervuiling wordt met specifieke producten zoals een de-ironizer en lakgum/clay verwijderd na de 1e wasbeurt.

 

 

IGL Coatings, IGL Kenzo, IGL Quartz, IGL Rim, IGL Trim, IGL Headlight en IGL Poly
IGL Coatings productoverzicht

De gehele autolak wordt dan geïnspecteerd op eventuele fijne krasjes en verwijderd met een lichte polijstbeurt.

 

Als bescherming voor de lak hoort bij een new car detail alleen de best mogelijke bescherming: een 1 of 2 componenten IGL Glass Coating 'Quartz' of 'Kenzo'

 

Het detailen en behandelen van een nieuwe auto met een IGL glass coating is mogelijk vanaf € 495 incl. btw.

 

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillen in duurzaamheid én garantie.

(Lees hier meer over de glasscoating-lakverzegeling)

Het interieur is uiteraard nieuw maar zeker niet schoon, ook in het interieur is nog genoeg te doen. Daarom worden alle kunststoffen in het interieur gereinigd en behandeld met een niet-glimmend UV-beschermend product.

 

Heeft uw auto geen stoffen bekleding maar een lederen interieur dan wordt het leer behandeld met een lederconditioner, deze heeft een zijdematte uitstraling. Uiteraard worden alle ruiten aan de binnenzijde streeploos gereinigd.

Wilt u deze uitbreiding van de new car detailing dan informeren wij u graag over de meerkosten van interieurbehandeling.